Categorie: Reizen

 • Kroatië

  Kroatië

  Na enkel jaren Zweden, gaan we dit jaar naar Kroatië. We genieten van de zon, van het strand en van de natuur. Minder genieten we van de hitte, drukte en vele, vele mensen die roken. Overal. Desondanks hebben we een lekker vakantie.

 • Zweden 2021

  Zweden 2021

  In 2020 hadden we een mooie reis samengesteld voor een nieuw avontuur in Zweden. Corona gooide roet in het eten maar gelukkig konden we last minute nog twee weken in Nederland terecht. We hebben ook direct de hele reis omgeboekt naar 2021. Zaterdag 10 juli 2021 rijden we, een jaar na de oorspronkelijke datum, alsnog…

 • Zweden 2019

  Zweden 2019

  Dit jaar gaan we, na een jaartje Spaanse zon, weer naar Zweden. We maken een rondreis door het zuiden van Zweden, bezoeken Stockholm, maken een driedaagse kanotocht en sluiten af op het strand.

 • Zweden

  Zweden

  We gaan dit jaar een rondreis door Zweden maken. Weer eens heel wat anders dus. We horen er veel mooie verhalen over en ook het weer schijnt wel goed te zijn in de zomer. We hebben een paar leuke accommodaties geboekt en heel wat activiteiten op het lijstje staan. We hebben er zin in!

 • Florida

  Florida

  We doen dit keer eens gek, en gaan in de kerstvakantie op zoek naar de zon: we gaan naar Florida voor zon, zee, strand, voor vermaak in de pretparken en voor natuur in de Everglades. Het is de tweede keer dat we in de Verenigde Staten zijn.

 • Pyreneeën en Costa Brave

  Pyreneeën en Costa Brave

  Het is half juni, en nog net voor de schoolvakantie, en wij gaan ruim 2 weken naar Spanje. Net als vorig jaar (Andalusië) hebben we de reis in 2 delen verdeeld: we gaan eerst een week de bergen van de Pyreneeën in en zitten daarna (ruim) een week op het strand van de Costa Brava.

 • Andalusie

  Andalusie

  Half september gaan we voor twee weken naar Andalusië in Zuid-Spanje. De eerste week verblijven we in de bergen van de Sierra Nevada en de tweede week op het strand van de Costa del Sol.

 • USA

  USA

  Op zondag 29 augustus vertrekken we voor een rondreis in de Verenigde Staten. De eerste verre reis met Lucas, als we de vakantie in Denemarken niet meerekenen, en we gaan ook voor het eerst IPB-en en hebben ook geen accommodaties geboekt. We hebben wel een route uitgestippeld. We beginnen in Rocky Mountains National Park in…