Waterleidingduinen zonsopkomst

Categorie: Korte Vakanties

 • Een weekje Texel

  Een weekje Texel


  Begin juli verhuisden we naar ons nieuwe huis. De weken ervoor en erna houdt dat ons behoorlijk bezig, net als de lijst met klusjes die we nog moeten doen. In de laatste week van de schoolvakantie gaan we nog even lekker een weekje naar Texel. Weg van huis, weg van de lijst.

 • Lang weekend Drenthe

  Lang weekend Drenthe


  Midden in de meivakantie en tussen het vervangen van onze kozijnen en het plaatsen van de dakkapel in, gaan we er even tussenuit voor een lang weekend naar Drenthe.

 • De Kleine Wolf

  De Kleine Wolf


  Vorig jaar zouden we in de meivakantie lekker een weekje eropuit gaan. Door corona ging dat niet door en we kregen een voucher. Dit jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen en op vrijdag 30 april gaan we alsnog naar Camping De Kleine Wolf in Overijssel. Na een maand droogte, compenseert de natuur dat in onze vakantieweek.…

 • Vakantie in eigen land

  Vakantie in eigen land


  De plannen voor een mooie reis naar Zweden lagen klaar. Corona gooide echter roet in het eten en we mogen niet naar Zweden zoals de afgelopen jaren. Last minute hebben we twee parken gevonden voor een vakantie in eigen land met veel activiteiten voor de kids en midden in het groen. Heel anders dan anders…

 • Florida 2018

  Florida 2018


  Dit jaar slaan we de kou en kerstdrukte even over en gaan we lekker naar de warmte, net als vier jaar geleden, naar Florida. We maken een rondreis met stad, strand en alligators in de natuur.

 • Costa Dorada

  Costa Dorada


  De afgelopen twee jaar hebben we ons vermaakt in de bossen van Zweden. Op verzoek van de jongens doen we het dit jaar anders: we gaan naar op strandvakantie naar Tamarit aan de Costa Dorada.